3d Reklame i slova

2 aprila, 2020 Od admin 0

3D slova kao vid reklamiranja ili promocije proizvoda, brenda ili usluga dodaju novu dimenziju vašem poslovanju, bilo da je u pitanju spoljni ili unutrašnji zid prodavnice, kancelarije ili zgrade.

Izrada 3D slova stvara 3D efekat, dodaje dubinu svim marketinškim porukama i takođe deluje impresivno na ulazu lokala, a reklama napravljena od 3D slova je uočljiva i sigurno pozitivno utiče na prodaju proizvoda i usluga.

3D slova, bilo da se kao materijal koristi stirodur ili pleksiglas sa LED diodama, mogu se montirati na skoro svakoj površini i mogu biti posebno proizvedena prema vašim zahtevima u svakom poglrdu. 3D slova se mogu raditi u svim oblicima, fontovima i veličinama. Štamparija FlashCopy može da ponudi izradu 3D slova za unutrašnju i spoljnu upotrebu.

3D slova za spoljnu upotrebu su vodootporna, a proizvode se od stirodura ili pleksiglasa sa ili bez LED osvetljenja. 3D slova se mogu raditi i kao kombinacija materijala sa rasvetom ili ne.

LED svetleća 3D slova su idealan način za postavljanje reklama namenjenih za reklamiranje poslovanja noću. LED 3D slova se u najvećem broju slučajeva postavljaju na spoljašnje zidove, a LED svetla se postavljaju tako da proizvedu posebne efekte oko oblasti gde se nalazi slovo.

Led osvetljenja koja se koriste za izradu 3D LED svetlećih slova dolaze u različitim bojama a najčešće korišćene su: crvena, plava, zelena i bele.

Zašto koristiti 3D LED svetleća i 3D slova od stirodura?
3D slova su elegantna i korisna reklama
3D LED svetleća slova su odličan izbor za reklamiranje noću
3D slova su energetski efikasna
3D slova mogu imati neverovatne efekte

Gde koristiti 3D LED svetleća i 3D slova od stirodura
3D LED svetleća i 3D slova od stirodura se mogu koristiiti na izlozima i zidovima lokala
3D LED svetleća i 3D slova od stirodura se mogu postavljati na krovovima objekata
3D LED svetleća i 3D slova od stirodura su odličan izbor i u unutrašnjosti tržnih centara
3D LED svetleća i 3D slova od stirodura su posebno dobar izbor za obeležavanje hotela, motela i hostela