Vizit karte

ŠTAMPA VIZIT KARTI

Vizit karte su i pored svih digitalnih oblika komunikacije i dalje najosnovnija sredstva za ličnu ili poslovnu upotrebu i idealne su za razmenu kontakt informacija. Prilagođavanje dizajna i jedinstvenost vizit karti može učiniti i vaše poslovanje prepoznatljivim i zapamćenim.
Štampa vizit karti visokog kvaliteta u boji ili jednobojno na premijum papiru i u različitim veličinama može biti dobar potez za predstavlčjanje, kako kompanija, tako i pojedinaca koji obavljaju neku vrstu delatnosti.

Dizajn vizit karti

Pun kolor, dobar dizajn i kvalitetna štampa vizit karti mogu stvoriti dobar prvi utisak o ozbiljnosti poslovanja, zato o tome treba povesti računa prilikom planiranja. Dizajn vizit kartice treba na neki način da ilustruje karakteristike vaše.

Efikasna vizit karta treba da ima:

  • Zvanje. Recite kontakti znaju ko ste i šta radite.
  • Kontakt informacije. Uključuju broj telefona, e-mail, web i profili društvenih medija.
  • Vizuelni prostor. Omogućiti malo praznog prostora u dizajnu.
  • Dobra vizi kartica treba da ima veliki logo

Dobro osmišljen logotip je jedan od najefikasnijih oblika marketinga u koji treba investirati, a ujedno je to i prvi korak ka kreiranju dobre vizit karte.

Papir za štampu vizit karti

Sve vrste papira koje koristimo za štampu vizit karti su odličnog kvaliteta i variraju u debljini, tako da bez obzira koji papir odaberete, sigurni smo da ćete biti zadovoljni proizvodom visokog kvaliteta.

Možete izabrati štampu sa sjajem ili mat varijantu sa ili bez zaštite, odnosno plastifikacije.

Oblici i veličine vizit karti

Oblik ili veličinu vizi karte možete sami bitrati. Standardna veličina vizit kati je 9x5cm ili 8x5cm. Ukoliko želite, dimenzije vizit karti mogu biti i drugačije, a oblik takođe zavisi od vaše želje. Možemo ponuditi vizit karte u obliku pravougaonika sa ili bez zaobljenih uglova, u obliku elipse, krugaili kvadrata.

Za sve druge informacije slobodno pozovite i odgovorićemo na svako vaše pitanje.