Sigurnosne folije

Providne folije koje ojačavaju staklo i povećavaju otpornost istog na udarce i lomljenje. Takođe, drže staklo u jednom komadu tj sprečavaju razletanje sitnih delova prilikom lomljenja i smanjuju rizik od povreda. Upotrebljavaju se najčešće na javnim građevinama kao što su škole, bolnice, ili fitnes klubovi, skladišta, prostorije sa računarima i slično ali se mogu montirati i u svaku privatnu kuću ili stan!

SPECIFIKACIJE


  • Sigurnosna folija TOP 300 – je veoma otporna udar koji je očigledno superiorniji od bilo kog drugog standardnog poliesterskog filma, prestavlja alternativu kao zamena vaših standardnih stakala. Sigurnosni film TOP 300 formira membranu koja drži čašu u jednom komadu (sprečava razbijanje u komade u slučaju eksplozije). TOP 300 veoma je koristan za osiguranje izloženih staklenih površina poput prodavnica, javnih zgrada, kancelarija, muzeja, ambasada, banki. Sigurnosna folija ima 300 mikrona.
  • Sigurnosna folija 058 – sprečava u slučaju ako se staklo razbije, nevidljiva i otporna membrana drži slomljene komade stakla zajedno. Da bismo odrzali visok nivo kvaliteta, ne preporucujemo mešanje razlicitih flimskih produkcija prilikom nanošenja filmova. Čak i u ektremnim uslovima zadržavaju svoja svojstva kao što su: staklo se ne razbija pod uticajem toplote, ne menja prozirnost stakla. Zahvaljujući kristalnom poliesteru providnost i vidljivost ne utiču ni nakon višegodišnjem izlaganju sunčevoj svetlosti. Sigurnosna folija ima 200 mikrona.
  • Sigurnosna folija 054 – čini integralnu membranu koja zadržava staklo na mestu i pojačava zastakljivanje. Izbegava razbijanje staklene ploče u slučaju eksplozije na mestima kao što su: škole, tržni centri, bolnice, zgrade, izložbene dvorane, sportski objekti, kuće. Tako da je rizik od loma stakla u velikoj mjeri smanjen. Sigurnosna folija ima 100 mikrona.Proizvodjač za sigurnosnu foliju je: Reflectiv (Francuska).

Proizvodi u ponudi

NazivJMCena
Sigurnosna folija – R pancirna spolja SEC 054X providnam21137.60
Sigurnosna folija – R pancirna unutra SEC 054 providnam21137.60
Sigurnosna folija – R sigurnosno ogledalo MIX551B ogledalom21627.20
Sigurnosna folija – R pancirna unutra SEC 058 providnam21728.00
Sigurnosna folija – R pancirna unutra TOP 300 providnam23124.80