Piši briši

Piši-briši je folija koja ima izuzetnu fukcionalnu upotrebnu vrednost.
Pomoću ove folije izložbeni saloni, sale za sastanke, promocije, prezentacije, zidne površine u Vašoj firmi mogu estetski lepše da izgledaju uz primenu piši-briši folija. Po ovoj foliji se piše markerom i jednostavno briše, čime ista folija može da se koristi neograničen broj puta.
Piši-briši folija je vrlo praktična jer može da se nanosi na zidne površine (bez velikih tehničkih zahteva), dovoljno je samo da ima ravnu strukturu i da površina bude suva bez vlage, (nije preporučljivo direktno postavljanje na okrečen zid). Folija može da se lepi i na staklene površine i pločaste materijale kao što su Smart X, Klirit, Forex, Veralit (koje imamo u našoj ponudi). Osim na zidne površine, ova folija može da se lepi i na staklene površine i pločaste materijale.
Piši-briši se svrstava u vrlo tražen materijal za svakodnevno korišćenje. Praktičan je i za vrtiće, dekoracije ustanova, igraonice, škole jezika, kreativne radionice, funkcionalna i za restorane u kojma se prezentuju dnevne ili nedeljne ponude.

U našoj ponudi imamo piši-briši: crnu, belu i providnu foliju. / Providna folija proizvodnje Guandong (Italija).

Možete je laminirati na bilo kojem štampanom mediju za pisanje i brisanje markerom više puta. Da bismo izbegli bilo kakve fleke, preporučuje se uklanjanje pisanja najmanje jednom mesečno. Debljina 50 mikrona dostupna je u rolnama širine 126 cm.

Bela piši-briši je folija za oglasne table po kojima možete pisati flomasterom. Lako se održavaju i brišu uz pomoć suve krpe. Pogodna je za prezentacije, kancelarije kao i za kućnu upotrebu. Uz ovu vrstu folije različite površine mogu biti pretvorene u bele oglasne table, po kojima možete pisati flomasterima. Ova folija idealna je za dnevne izmene teksta, kao što su dnevni meniji u restoranima, pogodan je za objekte kao što su kancelarije, sale za sastanke ili učionice, kao i za kućnu upotrebu. Bela piši-briši dostupna je u rolnama širine 126 cm. Proizvođač je X-film (Nemačka).

Uslov prodaje piši-briši je 50 cm iz postojeće širine rolne.

Proizvodi u ponudi

NazivJMCena
Piši-briši laminacijski PET film – PET film 50 mikrona providnam2993.60
Piši-briši Blackboard film – Blackboard film crnam21402.80
Piši-briši Whiteboard film – Whiteboard film belam21402.80