Brendiranje lokala

Brendiranje izloga lokala i radnji

Brendiranje izloga-lokala je način isticanja poslovnih i marketinških poruka. Podizanje svesti o brendu je jedna od najvažnijih stvari koje preduzeće može da uradi, a naša štamparija svojim iskustvom i profesionalnim odnosom u tome može pomoći.

Brendiranje izloga lokala i radnji ne predstavlja samo još jednu u nizu reklama, a sam cilj brendiranja izloga ne mora biti isticanje nekog proizvoda ili usluge.

Brendiranjem izloga se svima stavlja do znanja da firma vodi računa o detaljima, a izgled postavljene folije za brendiranje može u nekim slučajevima biti od posebnog značaja u marketinškom smislu. Pravi izbor i kvalitetna izrada pripreme za brendiranje izloga je u ovom slučaju od najvećeg značaja. Brendiranje izloga se radi da bi bilo što trajnije i efektnije. Brendiranje izloga, staklenih prozora, vrata i drugih površina se može raditi sa spoljne ili unutrašnje strane.

Izbor načina brendiranja, kao i izbor vrste folije ili materijala kojom se brendiranje izloga ili unutrašnjosti radnje radi od velike je važnosti u pripremi i izradi grafičkog rešenja.

Naše mašine za štampu velikih formata su novijih tehnologija i iskusni grafički dizajneri, omogućavaju da stvorimo odlične dizajne logoa, grafike i teksta koji se štampaju na raznim materijalima pogodnima za brendiranje izloga i ostalih unutrašnjih i spoljnih površina lokala.

Brendiranje lokala se pored brendiranja izloga i staklenih površina može izvesti i pomoću štampe i lepljenja fototapeta na unutrašnjim zidovima vidljivim kroz izlog. Štampane fototapete mogu da se postave na unutrašnje zidove i vrata, što ih čini idealnom opcijom za stavljanje u funkciju marketinga nečega što inače ostaje prazno i neiskorišćeno. Korišćenje usluge brendiranja izloga lokala koje možemo ponuditi efikasan je i racionalan način oživljavanja i održavanja brenda, a naš stručni tim dizajnera vas može informisati o svim dostupnim opcijama za brendiranje lokala i po potrebi i kreirati razne dizajne folija i staviti vam na uvid i odobrenje. Poslednji, takođe važan korak je i postavljanje odštampane folije za brendiranje izloga.

Pored tima za dizajn i štampu, imamo i visoko obučeni i iskusan tim koji radi na postavljanju folije ili drugih materijala u cilju brendiranja izloga i ostalih površina lokala. Mi brinemo o svakom delu procesa od početka do kraja. Jednostavno nam dajte ideju šta želite da postignete i mi ćemo je spovesti u delu.

Nudimo Vam par razlitih varijatni za brendiranje Vašeg prostora: