Štampa na canvas platnu

ŠTAMPA NA CANVAS PLATNU

Štampa slika na canvas slikarskom platnu je posebna tehnika štampe pri kojoj se slika-fotografija štampa na platnu, a onda rastegne na blind ram kada je spremna za postavljanje ili kačenje na zid. Da bi se uradila štampa na platnu, potrebno je odabrati kvalitetnu fotografiju, odrediti dimenzije i oblik.

Zašto štampa slike na platnu

Mogućnosti za štampu na platnu su praktično neograničene. Možete odabrati bilo koju fotografiju, mi ćemo Vam uraditi kvalitetnu štampu na slikarskom platnu. Bez obzira na vrstu fotografije (crno-bela ili kolor) koju želite da odštampate na platnu sa ili bez rama učinićemo sve da ona izgleda kao umetničko delo iz snova.

Pružite posebnoj fotografiji poseban tretman, pošaljite je na mail mistampamosveruma@gmail.com i imaćete pravo malo remek delo kome će se svi diviti. Uhvatite taj poseban momenat života u moderan, pristupačan i visokokvalitetan otisak na platnu.

Obeležite specijalne događaje i dragocene trenutke štampom na pravougaonom, kvadratnom ili panoramskom platnu u raznim veličinama. Uživaćete u kvalitetu i ceni.

Štampa na platnu se može raditi kao cela fotografija se štampa na jednom platnu ili kao jedna fotografija koja štampa iz delova na više komada platna, a delovi se posebno rame.

Štampa fotografije na platnu iz delova pretvara običnu sliku u lepu umetnost. Savremeni pristup tradicionalnim fotografijama, štampom na platnu u delovima nudi širok spektar mogućnosti. Delove fotografije odštampane na više delova platna možete rasporediti na način koji vam najviše odgovara i na mestu gde će delovi doći do punog izražaja.

Ako imate poseban momenat u životu, važan događaj za slavlje ili želite porodicu da prikažete na jedan interesantan način, štampa na platnu sigurno može biti pravi izbor. Prikaz više slika na platnu na jednom zidu omogućava kombinovanje i kreiranje neke vrste sopstvenog foto dokumentarca koji pritom i lepo izgleda.

Štampa na platnu kao poklon

Jedan od načina da zadivite i obradujete voljenu osobu je da joj poklonite zajednički trenutak odštampan na platnu. Štampa slika na platnu može biti jedan od najlepših poklona.

Sačuvajte trenutak venčanja slikom štampanom na platnu

Učinite prelepe svadbene fotografije umetničkim delom. Štampa slika venčanja na platnu može biti način da obeležite jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Dugotrajnost štampe na platnu omogućiće vam da u njoj uživate veoma dugo.

Bez obzira da li ste odabrali sliku na platnu kao jednu celinu, zidni displej ili kolaž, sigurni smo da ćete u svakoj od njih uživati. 

Ako pak želite da uživate u slikama prirode, dalekih destinacija ili životinja, štampa na platnu može biti po vašem ili našem izboru.

Naše pristupačne cene, visoko kvalitetno platno, nove kvalitetne mašine i boje, doprineće potpunom osećaju uživanja u gledanju slika štampanih na canvas (slikarskom) platnu.

Pretvorite svoje najvažnije fotografije, u galeriju slika štampanih na kvalitetnom platnu.