Izrada pečata

LASERSKA IZRADA PEČATA

Laserska izrada pečata se vrši graviranjem natpisa i poruka na površini gumice za pečate.

Laser mašine za graviranje i izradu pečata igraju veoma važnu ulogu u današnje vreme. Proces laserskog graviranje pečata je u velikoj meri automatizovan što skraćuje vreme izrade pečata, a otisak je višeg kvaliteta nego što je to slučaj kod izrade pečata tradicionalnim metodama.

Uštedite vreme i novac laserskim graviranjem pečata!!!

Laserskim graviranjem se pečat može izraditi u roku od samo nekoliko minuta.

Laserskom izradom pečata se može brzo i lako proizvesti čist i oštar otisak pečata po nižoj ceni nego tradicionalnim metodama.

Izrada pečata je postala jednostavna, laka i ekološki čista! Nema više potrebe za skupim hemikalijama ili gubitka vremena na razne pripreme za izradu pečata. Laserski zrak sagoreva gumu pečata, proizvodeći visoko kvalitetne otiske, za veoma kratko vreme!

Vreme laserske izrade pečata je samo 10 minuta i može se uraditi na licu mesta dok čekate.

Laserska izrada pečata laserskim graviranjem Beograd

Laserski izrađen pečat se, osim za firme, može koristiti za razne numeracije, označavanje datuma, ulaz u disko klubove. Laserski izrađenim pečatom možete otisnuti logo na svoje slike i tkanine. Ukoliko imate potrebe da stalno nešto potpisivujete, skenirani potpis se laserskim graviranjem može preneti na pečat koji kasnije umesto potpisa možete koristiti na nekim od dokumenata.

Laserskim graviranjem se mogu raditi pečati svih vrsta i namena.