Foto tapete

ŠTAMPA FOTO TAPETA

Štampa fototapeta je nešto o čemu, pored štampe velikih formata i brendiranja izloga lokala, u našoj štampariji s ponosom možemo govoriti. Vrhunski kvalitet štampe fototapeta se dobija korišćenjem najnovijih i najkvalitetnijih inovativnih proizvoda na tržištu.

Fototapete su izuzetno interesantan i jednostavan način da enterijer učinite lepšim, prijatnijim i udobnijim. Štampa fototapeta se radi velikom brzinom sa izuzetno kvalitetnim otiskom, a postavljanje nikada nije bilo jednostavnije.

Štampa fototapeta u poslednjih godinu-dve definitivno beleži veliko povećanje potražnje i kao jedna od specifičnih usluga iz oblasti štampe. Immo mogućnosti da štampamo fototapete na velikom broju dostupnih materijala, samolepljivih folija, papira, tkanine i drugih, a dizajn može biti po našem ili Vašem predlogu. 

Svakako izgleda da su ljudi sve više svesni opcija koje su im na raspolaganju kada je dekoracija zidova i drugih površina u pitanju. Pravo je zadovoljstvo biti u stanju da klijentima date fantastične ideje za poboljšanje kvaliteta života, a štampa i postavljanje fototapeta je svakako jedan od načina za to.

Fototapete imaju veliki broj prednosti, ne samo svoju jedinstvenu površinu i teksturu, već mogu imati i pozitivan uticaj na ambijent u kome živite ili radite. Pravilno odabrani dizajn može imati veoma veliki uticaj na ukućane ili osoblje preduzeća. Zbog svojih, uglavnom  velikih dimenzija, fototapete mogu uneti pozitivno raspoloženje i razbiti monotoniju svakodnevice.

Koristimo ekološki prihvatljiv materijal za štampu fototapeta koji je u potpunosti neškodljiv za ljude i životinje. Nakon postavljanja fototapeta nema isparenja, neprijatnih mirisa rastvarača, niti bilo kakvih drugih neželjenih efekata. Štampa i postavljanje fototapeta se može raditi na velikom broju različitih površina, pružajući brz i efikasan način oživljavanja zidova, vrata i plafona, dajući im novu uzbudljivu dimenziju.

Štampa fototapeta za firme

Štampa fototapeta za postavljanje u poslovnim prostorijama može značajno uticati na poslovanje, posebno ukoliko, uglavnom neutralne i tmurne, konferencijske sale ukrasite pažljivo odabranim dizajnom fototapeta. Na izgled enterijera u prodajnim objektima mnogo kupaca obraća pažnju, pa i u tome leži velika šansa da štampom posebno dizajniranih fototapeta pojačate marketinški efekat ili pošaljete poruku koju će svi videti.

Štampa fototapeta za stambene prostore

Štampa fototapeta za postavljanje u stambenom prostoru može imati višestruku namenu. Jednim delom je to uvek dekoracija zidova, plafona ili vrata, dok drugim delom može biti inspirisana emotivnim ili sentimentalnim motivima. Ukućani mogu da iskoriste i svoje fotografije visoke rezolucije za dekoraciju porodičnog doma. Naša štamparija može ponuditi razne variajnte fototapeta po merama i dizajnu klijenta, a može i iz iskustva preporučiti i ponuditi idejno rešenje koje će Vam se verovatno svideti.